David Beckham

David Robert Joseph Beckham syntyi 2. toukokuuta vuonna 1975 Lontoossa. Hän on entinen ammattilaisjalkapalloilija, mutta edelleen yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista jalkapalloilijoista. Ammattilaisuransa aikana hän on pelannut muun muassa sellaisissa huippujoukkueissa kuin Manchester United, Real Madrid, AC Milan ja Paris Saint-Germain. Hän on myös edustanut Englannin jalkapallomaajoukkuetta 115 kertaa, jos nuoruusvuosien junnumaaotteluita ei lasketa mukaan.

Edustaessaan Manchester Unitedia hän voitti Englannin Valioliigan mestaruuden kuusi kertaa, FA Cupin kaksi kertaa ja Mestarien liigan yhden kerran. Real Madridissa mies voitti Espanjan La Ligan mestaruuden kerran. Mestaruudet jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla ovat tulleet myös Yhdysvalloissa LA Galaxyn riveissä ja Ranskassa Paris Saint-Germainissa. Hän on ensimmäinen englantilainen jalkapalloilija, joka on voittanut korkeimman sarjatason mestaruuden neljässä eri maassa.

Hänen ensiesiintymisensä Englannin maajoukkueen paidassa oli 1. syyskuuta 1996, jolloin hän oli 21-vuotias. Vuodesta 2000 eteenpäin hän toimi maajoukkueen kapteenina kuuden vuoden ajan. Hän edusti Englannin jalkapallomaajoukkuetta FIFA:n järjestämissä jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa vuosina 1998, 2002 ja 2006. UEFA:n järjestämissä jalkapallon Euroopan-mestaruuskisoissa hän on edustanut Englantia vuosina 2000 ja 2004.

Hän on naimisissa Spice Girls -yhtyeestä tunnetun Victoria Beckhamin kanssa. Parilla on neljä lasta, joista ensimmäinen syntyi vuonna 1999 ja viimeisin vuonna 2011. Jalkapallon ulkopuolella David on tehnyt muun muassa mallin töitä, hyväntekeväisyyttä, esiintynyt elokuvissa sekä mainoksissa.